Hvem vi er.

Som eksperter i kystnær software outsourcing kan vi tilbyde en ny tilgang på dette område, som garanterer bæredygtighed og giver dig mulighed for at holde kernekompetencen in-house. Vi tilbyder dig vores uovertrufne ekspertise i formgivning og styring af afsidesliggende udviklingsteams som en del af din egen virksomhed, og alt til de lavest mulige omkostninger og den maksimale effektivitet. Som udbydere af Klient Eksklusive Teams har vi dannet og driver teams for mere end femten forskellige partnere fra hele Europa. Som et fuldt livscyklus udviklingsselskab, kan vi hjælpe dig med at opfylde alle dine softwareudviklings behov gennem vores etablerede bedste praksis og knowhow indenfor softwareudvikling.

VI TILBYDER EN NEM, TRANSPARENT OG GENNEMPRØVET FORRETNINGSMODEL. FREMTIDEN FOR OUTSOURCING ER NU!

Hvad vi tilbyder.

Klient Eksklusive Teams – Outsource og fasthold kernekompetencen in-house!

Et Klient Eksklusiv Team er en udvidelse af din virksomheds personale i en afsides beliggenhed. Omend hosted af Axeltra er holdet udelukkende tildelt dig og forvaltes af dig, så du kan beholde din kernekompetence in-house og kun outsource de ikke helt så væsentlige opgaver såsom teamdannelse, aflønning, infrastruktur osv. Vi har kapaciteten til at danne og drive Klient Eksklusive Teams med ethvert erfaringsniveau, teknologisk know-how og type af ekspertise og alt til en brøkdel af de omkostninger, som vores konkurrenter beregner sig. Vores tilbud er baseret på formlen FAKTURA = (Udviklerløn + Skat + Vores Honorar) – (Ferier, Sygefravær, Begivenheds Orlov). Denne værdifulde proposition bygger på, at vores kunder ikke betaler for udgifter, som de ikke kan kontrollere eller planlægge. Modellen for det Klient Eksklusive Team er bedst egnet til virksomheder med behov for en langsigtet, strategisk personale forøgelse i en lav-omkostningsregion eller for selskaber, der har svært ved at finde kvalificerede medarbejdere i deres lokale markeder. Ved at arbejde sammen med os, afværger virksomhederne en stor del af risikoen ved at åbne og drive kontorer på egen hånd i de regioner, hvor de har ringe eller ingen tidligere erfaring.

More info

Fuld Projekt Outsourcing

Som enten et supplement til vores Klient Eksklusiv Team eller som et helt separat tilbud tilbyder vi klassisk fuld projekt outsourcing services baseret på tid og materialer eller en fast pris. Ved at blande teknisk know-how med en unik blanding af teknologier, arbejder vi sammen med dig om at designe, udvikle, implementere og vedligeholde softwareløsninger. Vi tilbyder en komplet vifte af tjenester og hjælper dig med at opfylde dit behov for softwareudvikling gennem en kompleks og grundig proces af kvalitetskontrol, der kombinerer gennemprøvede projektledelsesteknikker med den nyeste state-of-the-art softwareudvikling.

Læs mere

Konsulentbistand

Vores konsulent services er designet til at hjælpe dig med at vælge den rigtige teknologi til at nå dine forretningsmæssige mål og dit tilsigtede budget.

Læs mere

Kvalitetssikring

Expert kvalitetssikringskonsulenter kan yde uafhængig vurdering af dit igangværende projekts kvalitetssikring og afprøvnings behov.

Læs mere

Priser for Klient Eksklusiv Team.

Vi vil ikke spilde din tid og få dig til at sende os en e-mail og vente på et svar for at få et tilbud. Vi har besluttet at offentliggøre priserne, så du straks kan danne dig et overblik over de månedlige omkostninger pr. teammedlem.

Position Niveau Erfaring* Månedlig
Team Leder Senior 8/3 € 3,950.00
Udvikler Senior 6/2 € 3,614.00
Udvikler Junior 2/2 € 2,112.00
Kvalitetssikring Senior 4/2 € 2,718.00

*Samlet erfaring inden for softwareudvikling / Totale antal år i positionen angivet i Niveau kolonnen.

Bemærk: De angivne priser er baseret på den seneste runde af interviews, i dette tilfælde for et Java-team. Priserne kan variere så meget som 5-10%, afhængigt af den aktuelle efterspørgsel på markedet for udviklere og kandidaternes anciennitet.

Hvorfor Makedonien.

CNN HAR RANGERET MAKEDONIEN SOM DET 4. VENLIGSTE LAND I VERDEN!

Makedonien er det rette valg!

  • Makedonien tilbyder et gunstigt erhvervsklima – lave lønomkostninger, en højkvalificeret arbejdsstyrke og et friskt perspektiv
  • Makedonien har det hurtigst voksende ICT-marked i Adriaterhavsregionen
  • Førende multinationale hardware og software leverandører (Microsoft, HP, IBM) har lokal salgs- og support services i Makedonien
  • En livligt netværk af ICT-organisationer, forskningscentre og foreninger betyder at Makedonien altid er up-to-date med de nyeste globale tendenser
  • Takket være vores gode ICT- universiteter har vi en højtuddannet arbejdsstyrke, hvoraf en stor procentdel har supplerende, specialiseret, teknisk uddannelse
  • Makedonsk arbejdskraft er omkostningseffektivt og vi har traditionelt en stærk arbejdsmoral
  • Vi tilbyder fremragende sprogkundskaber (engelsk, fransk, tysk …)
  • Kulturel lighed med europæisk kultur og europæisk virksomhedskultur
  • EU uddannede ledere på Axeltra

Lad os tage kontakt!

Axeltra er placeret i Skopje, Makedonien. For henvendelser, forslag, eller feedback kontakt os eller ring direkte til +389 2 306 19 42.

Kontakt os i dag

Axeltra er en perfekt match for enhvert digitalt marketingbureau på grund af sin evne til at tiltrække højt kvalificeret og stadig kreativt talent – en helt gennemsigtig prissætning giver os mulighed for at styre vores udgifter og belønne præstationer. Vore teams er problemfrit integreret i vores virksomhed.

Læs mere

Hogni av Regni, SEV

Det var en udfordring at tilvejebringe dedikerede specialister til vore teams på grund af de knappe ressourcer til MS dynamiske familie af produkter. Axeltra dannede teamet og styrer det i øjeblikket med en 100 procents effektivitetsrate.

Læs mere

Seer, Norway

Tag Kontakt

Tel: +389 2 306 19 42

E-mail Os:
info@axeltra.com

Kontakt Os

Denne dansksprogede side er tilvejebragt for at give et hurtigt overblik over vores firma og dets services. Al korrespondance foregår på engelsk, og vi yder ikke assistance på dansk.