Keitä me olemme

Nearshore ohjelmistojen ulkoistamisen asiantuntijoina tarjoamme tällä alalla uutta lähestymistapaa joka takaa kestävän kehityksen ja mahdollistaa ydinosaamisen pitämisen yhtiön sisällä. Me tarjoamme sinulle vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta etäkehitystiimin muodostamisessa ja ohjaamisessa osana omaa yritystäsi ja kaikki tämä mahdollisimman alhaisin kustannuksin ja mahdollisimman tehokkaasti. Client Exclusive tiimien tarjoajina olemme perustaneet ja ohjanneet tiimejä useammalle kuin viidelletoista eri yhteistyökumppanille ympäri Eurooppaa. Koko elinkaarensa aikana kehittyvänä yrityksenä voimme auttaa sinua saavuttamaan kaikki ohjelmistojen kehittämistarpeet parhaiden vakiintuneiden käytäntöjemme ja ohjelmistokehityksen osaamisemme kautta.

TARJOAMME HELPON, LÄPINÄKYVÄN JA TODISTETUN LIIKETOIMINATAMALLIN. ULKOISTAMISEN TULEVAISUUS ON NYT!

Mitä me teemme.

Client Exclusive Tiimit – Ulkoista ja pidä ydinosaaminen yhtiön sisällä!

Client Exclusive Tiimi on etäällä sijaitseva lisä yrityksesi henkilöstöön. Axeltran isännöimänä, tiimi on määrätty yksinomaan sinulle ja sinun hallinnoitavaksi ja sen avulla voit säilyttää oman ydinosaamisesi yrityksessäsi ja ulkoistaa vain muut kuin keskeiset tehtävät kuten tiimin muodostamisen, palkkahallinnon, infrastruktuurin jne. Meillä on kapasiteettia muodostaa ja ohjata Client Exclusive tiimejä millä tahansa kokemustasolla, teknologialla ja asiantuntijoilla ja kaikki tämä vain murto-osalla siitä mitä kilpailijamme laskuttavat. Meidän tarjouksemme perustuu kaavaan LASKU = (Kehittäjän palkka + Vero + Meidän Palkkiomme) – (Lomat, Sairauspoissaolot, Satunnaiset poissaolot). Tämän esityksen arvo on siinä, että asiakkaamme eivät maksa kustannuksista joita he eivät pysty hallitsemaan tai suunnittelemaan. Client Exclusive Tiimi malli sopii parhaiten yrityksille, jotka tarvitsevat pitkän aikavälin strategiaa henkilökunnan lisäämiseksi alhaisten kustannusten alueilla, tai yrityksille joilla on vaikeuksia löytää päteviä työntekijöitä heidän paikallisilla markkinoilla. Työskennellessään meidän kanssamme, yritykset välttävät suuren riskin toimiston avaamisesta ja operoinnista alueilla, joista heillä on vain vähän tai ei lainkaan aiempaa kokemusta.

Lue lisää

Koko Hankkeen Ulkoistaminen

Joko lisänä meidän Client Exclusive Tiimiimme tai kokonaan erillisenä tarjouksena, me tarjoamme klassisen koko hankkeen ulkoistamis palvelun perustuen aikaan ja materiaaliin tai kiinteään hintaan. Yhdistämällä teknistä osaamista ja ainutlaatuista teknologioiden yhdistelmää, työskentelemme kanssasi suunnitellaksemme, kehittääksemme, ottaaksemme käyttöön ja ylläpitääksemme ohjelmistoratkaisuja. Me tarjoamme täyden valikoiman palveluja, jotka auttavat sinua saavuttamaan ohjelmistojen kehittämistarpeet läpi kattavan ja perusteellisen laatuprosessin joka yhdistää testattuja projektinhallintatekniikoita viimeisimpään huippu ohjelmistokehitykseen.

Lue lisää

Konsultointipalvelut

Meidän konsultointipalvelumme on suunniteltu auttamaan sinua valitsemaan oikean tekniikan saavuttaaksesi liiketoiminnan tavoitteet ja suunnitellun budjetin.

Lue lisää

Laadun Takaaminen

Asiantuntevat Laatutakuu konsultit voivat tarjota riippumatonta arviointia jatkuvan projektisi laadunvarmistukseen ja testaustarpeisiin.

Lue lisää

Client Exclusive Tiimin Hinnat.

Me emme tuhlaa aikaasi ja laita sinua lähettämään meille sähköpostia ja odottamaan vastausta. Olemme päättäneet julkistaa hinnat niin että saat välittömästi yleiskuvan kuukausittaisita kustannuksista per tiimin jäsen.

Asema Taso Kokemus* Kuukausittain
Tiimin Johto Senior 8/3 € 3,950.00
Kehittäjä Senior 6/2 € 3,614.00
Kehittäjä Junior 2/2 € 2,112.00
Laadun Takaaminen Senior 4/2 € 2,718.00

*Kokonais kokemus ohjelmistokehityksessä / Kokonais vuodet sarakkeen osoittamalla tasolla.

Huomioi: Annetut hinnat perustuvat viimeisimpiin haastatteluihin, tässä tapuksessa Java tiimeihin. Hinnat voivat vaihdella jopa 5-10% riippuen kehittäjien kysynnästä ja ehdokkaiden virkaiästä.

Miksi Makedonia.

CNN ON SIJOITTANUT MAKEDONIAN MAAILMAN NELJÄNNEKSI YSTÄLLÄSIMMÄKSI MAAKSI!

Makedonia on oikea valinta!

  • Makedonia tarjoaa suotuisan liiketoimintaympäristön, alhaiset työvoimakustannukset, ammattitaitoisen työvoiman ja tuoretta näkökulmaa
  • Makedoniassa on nopeimmin kasvavat ICT markkinat Adrianmeren alueella
  • Johtavilla monikansallisilla laitteisto ja ohjelmisto toimittajilla (Microsoft, HP, IBM) on paikallisia myynti- ja tukipalveluita Makedoniassa
  • Vilkas verkosto ICT-toimijoita, tutkimuskeskuksia ja yhdistyksiä tarkoittaa sitä että Makedonia on aina ajantasalla uusimmista globaaleista trendeistä
  • Kiitos erinomaisten ICT yliopistojen, meillä on hyvin koulutettua työvoimaa joista suuri osa erikoistunut teknillisessä lisäkoulutuksessa
  • Työvoima Makedoniassa on kustannustehokasta ja meillä on tunnetusti vahva työmoraali
  • Me tarjoamme erinomaista kielitaitoa (englanti, ranska, saksa…)
  • Kulttuurinen samankaltaisuus – Eurooppalainen kulttuuri, Eurooppalainen yrityskulttuuri
  • EU koulutetut johtajat Axeltralla

Olkaamme yhteydessä!

Axeltra sijaitsee Skopjessa, Makedoniassa. Tiedustelut,
ehdotukset,tai palutteet, ole hyvä ota meihin yhteyttä tai
soita suoraan +389 2 306 19 42.

Ota meihin yhteyttä tänään

Axeltra on täydellinen kumppani mille tahansa digitaalisen markkinoinnin toimistolle, koska sen kyky houkutella ammattitaitoisia ja luovia lahjakkuuksia ja täysin läpinäkyvä hinnoittelu antaa meille mahdollisuuden kontrolloida kuluja ja palkita tuloksellisuudesta. Tiimimme on integroitu saumattomasti yhtiöömme.

Lue lisää

Hogni av Regni, SEV

Asiantuntijoiden tuominen meidän omaan tiimiimme oli haasteellista johtuen resurssien niukkuudesta ja MS-Dynamics tuoteperheestä. Axeltra muodosti tiimin ja se toimii tällä hetkellä 100% hyötysuhteessa.

Lue lisää

Seer, Norway

Ota yhteyttä

Tel: +389 2 306 19 42

E-mail:
Lähetä meille sähköpostia

Contact Us

Tämä suomenkielinen sivu antaa pikaisen yleiskatsauksen yhtiöstämme ja sen toiminnasta. Kaikki yhteydenpito tapahtuu englanniksi emmekä tarjoa tukea suomenkielellä.