Vilka vi är.

Vi är experter på nearshore outsourcing av mjukvaruutveckling och erbjuder vi en ny metod inom området som garanterar hållbarhet och gör att ni kan behålla er kärnkompetens inom företaget. Vi erbjuder er vår oöverträffade expertis gällande att bilda och hantera nearshore utvecklingsgrupper som en del av ert företag, till lägsta möjliga kostnad med maximal effektivitet. Teamen vi tillhandahåller är exklusiva för kunden och vi driver utvecklingsgrupper åt mer än femton olika partners runt om i Europa. Vi är ett utvecklingsföretag som följer er genom hela processen och genom våra etablerade rutiner och vår kunskap inom mjukvaruutveckling kan hjälpa er med alla era utvecklingsbehov.

EN ENKEL, ÖPPEN OCH BEVISAT EFFEKTIV AFFÄRSMODELL. FRAMTIDEN FÖR OUTSOURCING ÄR NU!

Vad vi gör.

Kundexklusiva team – använd outsourcing men behåll kärnkompetensen!

Kundexklusiva team är en utökning av företagets personalstyrka på en annan plats. Ert team tillhandahålls av Axeltra och är uteslutande tilldelat er, och leds av er, så att ni kan behålla kärnkompetensen i företaget och endast låta ert nearshore team hantera mindre viktiga uppgifter, så som teambildning, lön, infrastruktur mm. Vi har kapacitet att bilda och driva Kundexklusiva team med alla nivåer av erfarenhet, teknisk utrustning och expertis, och allt detta till en bråkdel av priserna som våra konkurrenter tar. Vårt erbjudande bygger på formeln Fakturan = (utvecklarens lön + skatt + vår avgift) – (semesterlön, sjukledighet, tillfällig ledighet). Detta värdefulla erbjudande bygger på att våra kunder inte skall betala för kostnader som de inte kan styra över eller planera. Kundexklusiva team passar bäst för företag som är i behov av en långsiktig strategisk ökning av personalstyrkan i en region med låg kostnad, eller företag som har svårt att hitta kvalificerade medarbetare lokalt. Genom att samarbeta med oss minskar företag riskerna med nystarter och upprätthållande av lokala kontor där de har liten eller ingen tidigare erfarenhet.

Läs mer

Outsourcing av hela projekt

Som ett komplement till våra Kundexklusiva team, eller som ett separat projekt, erbjuder vi klassiska outsourcingtjänster för hela projekt baserade på tid och material eller till fast pris. Med hjälp av vår expertis och en unik blandning av tekniker arbetar vi med att utforma, utveckla, distribuera och underhålla programvarulösningar. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster som hjälper er med alla tänkbara behov av programvaruutveckling genom en komplex och ingående process som kombinerar välbeprövad projekthanteringsteknik med den senaste tekniken inom mjukvaruutveckling.

Läs mer

Konsulttjänster

Våra konsulttjänster är utformade för att hjälpa er att välja en teknik som passar era affärsmål och er planerade budget.

Läs mer

Kvalitetskontroll

Expertkonsulter gör en oberoende bedömning av era pågående projekts behov av kvalitetssäkring och tester.

Läs mer

Priser på Kundexklusiva team.

För att inte att slösa bort er dyrbara tid genom att låta er vänta på offerter via mail har vi publicerat våra priser här, så att ni får en omedelbar bild av månadskostnaden per teammedlem.

Uppgift Nivå Erfarenhet* Månadslön
Teamledare Senior 8/3 3 950,00 €
Utvecklare Senior 6/2 3 614,00 €
Utvecklare Junior 2/2 2 112,00 €
Kvalitetskontroll Senior 4/2 2 718,00 €

* Antal års erfarenhet av mjukvaruutveckling/antal år med den specifika uppgiften.

Notera: De angivna priserna är baserade på den senaste omgången intervjuer, i detta fall för ett Java-team. Priserna kan variera med 5-10%, beroende på marknadens efterfrågan och kandidaternas erfarenhet.

Varför Makedonien?

CNN HAR UTSETT MAKEDONIEN TILL VÄRLDENS FJÄRDE VÄNLIGASTE LAND!

Makedonien är rätt val för ert företag!

  • Makedonien erbjuder ett gynnsamt företagsklimat–högt kvalificerad arbetskraft till låga kostnader och ett nytt perspektiv.
  • Makedonien har den snabbast växande IT-marknaden i den Adriatiska regionen.
  • Ledande multinationella leverantörer av hårdvara och mjukvara (Microsoft, HP, IBM) har lokal försäljning och supportservice i Makedonien.
  • Ett aktivt nätverk av IT-företag, forskningscenter och föreningar innebär att Makedonien alltid hänger med i de senaste globala trenderna.
  • Tack vare våra utmärkta IT-universitet har vi högutbildad arbetskraft, varav en stor andel har specialiserat sig med teknisk vidareutbildning.
  • Makedonsk arbetskraft är kostnadseffektiv och makedonier har en tradition av stark arbetsmoral.
  • Vi erbjuder utmärkta språkkunskaper (engelska, franska, tyska…)
  • Kulturella likheter – europeisk kultur och affärskultur.
  • Cheferna på Axeltra är utbildade i Europa.

Hör av dig till oss!

Axeltra finns i Skopje, Makedonien. Om du har frågor
eller förslag, kontakta oss eller ring oss på +389 2 306 19 42.

Axeltra passar en digital marknadsföringsbyrå perfekt på grund av förmågan att hitta mycket skickliga, men ändå kreativa, medarbetare – den transparenta prissättningen ger oss kontroll över våra utgifter och låter oss belöna prestanda. Teamet är helt sömlöst integrerat i vårt företag.

 Läs mer

Hogni av Regni, SEV

Att hitta specialister till vårt team var en utmaning på grund av bristen på resurser för MS Dynamics-produktfamiljen. Axeltra bildade teamet och för närvarande jobbar de med 100 % effektivitet.

 Läs mer

Seer, Norge

Hör av dig

Tel: +389 2 306 19 42

E-mail:
Maila oss

Kontakta oss

Denna sida på svenska är till för att ge en överblick över företaget och våra tjänster. All korrespondens sker på engelska och vi ger inte support på svenska.