Hvem vi er.

Som eksperter på nearshore programvare outsourcing, tilbyr vi en ny tilnærming i dette domenet som garanterer bærekraft og lar deg beholde kjernekompetansen internt. Vi tilbyr deg vår enestående kompetanse med å danne og drive eksterne utviklingsteam som en del av din egen bedrift, og alt til lavest mulig kostnad og maksimal effektivitet. Som tilbydere av Client Exclusive Teams, har vi dannet og drevet team for mer enn femten ulike partnere fra hele Europa. Som et full-livssyklus-utviklingsselskap, kan vi hjelpe deg med å oppnå alle dine programvareutviklingsbehov gjennom vår etablerte beste praksis og kunnskap innen programvareutvikling.

TILBYR EN ENKEL, TRANSPARENT OG VELPRØVD FORRETNINGSMODELL. FREMTIDENS OUTSOURCING ER HER NÅ!

Hva vi gjør.

Client Exclusive Teams – Outsource og behold kjernekompetansen internt!

Et Client Exclusive Team er en utvidelse av bedriftens ansatte på et avsidesliggende sted. Med Axeltra som vert, blir teamet tildelt deg eksklusivt og administrert av deg slik at du kan beholde din kjernekompetanse internt og outsource bare de ikke-essensielle oppgavene som teamets formasjon, lønn, infrastruktur osv. Vi har kapasitet til å danne og drive Client Exclusive Team på hvilket som helst erfaringsnivå, teknologi, type kompetanse, og alt til en brøkdel av prisen som våre konkurrenter kan tilby. Tilbudet er basert på formelen FAKTURA = (Utviklers Lønn + Mva + Vår Avgift) -(Helligdager, Sykefravær, Tilfeldig Permisjon). Fordelen med dette er at våre kunder ikke betaler for kostnader som de ikke kan kontrollere eller planlegge. Client Exclusive teamets modell er best egnet for bedrifter med behov for langsiktig strategisk styrking av de ansatte i en lavkostnad region, eller for bedrifter som har problemer med å finne kvalifiserte ansatte på sine lokale markeder. Ved å jobbe med oss, avverger selskaper en stor del av risikoen ved å åpne og drive kontorer på egenhånd i regioner der de har liten eller ingen tidligere erfaring.

Les mer

Full Prosjekt Outsourcing

Enten som et supplement til vårt Client Exclusive Team eller som et separat tilbud i sin helhet, kan vi tilby klassiske full-prosjekt outsourcing tjenester basert på tid og materiale eller til en fast pris. Ved å blande teknisk “know-how” med en unik mix av teknologi, jobber vi med å utforme, utvikle, implementere og vedlikeholde programvareløsninger. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester, som hjelper deg til å oppnå dine programvareutviklingbehov gjennom en kompleks og grundig kvalitetskontroll prosess som kombinerer velprøvde prosjektledelseteknikker med det siste innen state-of-the-art programvareutvikling.

Les mer

Konsulent Tjenester

Våre konsulent tjenester er laget for å hjelpe deg med å velge riktig teknologi for å oppnå din virksomhets mål og målrettede budsjett.

Les mer

Kvalitetsikring

Ekspert QA konsulenter kan tilby en uavhengig vurdering for ditt pågående prosjekts kvalitetsikring og behov for testing.

Les mer

Priser for Client Exclusive Team.

Vi vil ikke kaste bort tiden din og be deg om å sende oss ​​en epost så du må vente på svar for å få et tilbud. Vi har valgt å publisere prisene, slik at du umiddelbart får en oversikt over de månedlige kostnadene per medarbeider.

Posisjon Nivå Erfaring* Månedslønn
Team Ledelse Senior 8/3 € 3,950.00
Utvikler Senior 6/2 € 3,614.00
Utvikler Junior 2/2 € 2,112.00
Kvalitetsikring Senior 4/2 € 2,718.00

*Samlet erfaring innen programvareutvikling /samlet antall år i posisjonen er indikert i kolonnen, nivå.

Merknad: Prisene som er oppgitt er basert på den siste runden av intervjuer, i dette tilfellet for et Java team. Prisene kan variere med så mye som 5-10%, avhengig av markedets etterspørsel etter utviklere og ansienniteten til kandidatene.

Hvorfor Makedonia.

CNN HAR RANGERT MAKEDONIA SOM DET FJERDE VENNLIGSTE LANDET I VERDEN!

Macedonia er det rette valget!

  • Makedonia kan tilby et gunstig forretningsmiljø – lave lønnskostnader, en meget dyktig arbeidsstokk samt et friskt perspektiv
  • Makedonia har det raskest voksende IKT-markedet i Adriaterhavsregionen
  • Ledende multinasjonale maskinvare- og programvareleverandører (Microsoft, HP, IBM) har lokale salgs-og støttetjenester i Makedonia
  • Et livlig nettverk av IKT-organisasjoner, forskningsmiljøer og foreninger, betyr at Makedonia alltid er up-to-date med de nyeste globale trendene
  • Takket være våre gode universiteter innenfor IKT, har vi en høyt utdannet arbeidsstyrke i tillegg til at en stor andel av disse har spesialisert seg på ytterligere teknisk trening
  • Makedonsk arbeidskraft er kostnadseffektiv og vi har tradisjonelt sett en sterk arbeidsmoral
  • Vi tilbyr gode språkkunnskaper (engelsk, fransk, tysk …)
  • Kulturell likhet-europeisk kultur, europeisk virksomhetskultur
  • De EU-Utdannede lederne på Axeltra

Ta kontakt med oss!

Axeltra er basert i Skopje, Makedonia. For henvendelser, forslag,
eller tilbakemeldinger, vennligst kontakt oss eller ring oss direkte på
telefon: +389 2 306 19 42.

Kontakt oss i dag

Axeltra er en perfekt match for ethvert digitalt markedsføringsbyrå på grunn av sin evne til å tiltrekke seg dyktige kreative talenter – helt gjennomsiktig prising tillater oss å kontrollere våre utgifter og belønne ytelsen. Vårt team er sømløst integrert i vårt selskap.

Les mer

Hogni av Regni, SEV

Å kunne tilby spesialister for vårt dedikerte team var en utfordring på grunn av knappheten på ressurser til MS Dynamics familie av produkter. Axeltra dannet teamet og opererer det på en 100% virkningsgrad.

 Les mer

Seer, Norway

Kom i kontakt med oss

Tel: +389 2 306 19 42

E-mail:
Send oss en epost

Kontakt Oss

Denne norske språksiden er laget for en rask oversikt over vårt selskap og dets tjenester. All korrespondanse foregår på engelsk, og vi tilbyr ikke norsktalende støtte.