Wie zijn wij.

Als experts in nearshore software outsourcing bieden wij een nieuwe benadering op dit gebied die duurzaamheid garandeert en u in staat stelt om uw kerncompetentie inhouse te houden. Wij bieden u onze ongeëvenaarde expertise bij de formatie en het beheren van externe ontwikkelteams als onderdeel van uw eigen bedrijf, en dit allemaal tegen de laagst mogelijke kosten en met een maximaal rendement. Als de aanbieder van Client Exclusive Teams zijn we tot zover betrokken geweest bij de formatie en exploitatie van teams voor vijftien verschillende partners uit heel Europa. Als een compleet bedrijf zorgen wij ervoor dat u uw softwareontwikkeling benodigdheden bereikt via onze gevestigde best practices en kennis als het gaat om de ontwikkeling van software.

WIJ BIEDEN EEN EENVOUDIG, TRANSPARANT EN BEWEZEN ONDERNEMINGSMODEL. DE TOEKOMST VAN OUTSOURCING IS AANGEBROKEN!

Wat wij doen.

Client Exclusive Teams – Besteed werk uit en behoud uw kerncompetentie inhouse!

Een Client Exclusive Team is een verlengstuk van uw personeel in een externe locatie. Georganiseerd door Axeltra, wordt het team exclusief aan u toegewezen en door u beheerd. Hierdoor kunt u uw kerncompetentie inhouse behouden en op die manier hoeft u alleen de niet-essentiële taken, zoals teamvorming, salarisadministratie, infrastructuur enzovoort uit te besteden. Wij hebben de capaciteit om Client Exclusive Teams zowel op te zetten als te exploiteren. Dit kan met elk ervaringsniveau, technologie, en kennisniveau, en dat tegen een fractie van de kosten van onze concurrenten. Ons aanbod is gebaseerd op de FACTUUR formule = (ontwikkelaar Salaris + BTW + Onze vergoeding) – (feestdagen, ziekteverlof, incidenteel verlof). Bij dit aanbod hoeven onze klanten niet te betalen voor de kosten die ze niet zelf in de hand hebben of voor kunnen plannen. Client Exclusive Team model is het meest geschikt voor bedrijven die een strategische behoefte hebben aan meer personeel op de lange termijn binnen een lage kostprijs regio, of voor bedrijven die moeite om lokaal gekwalificeerde medewerkers te vinden. Door met ons te werken vermijden deze ondernemingen een groot deel van de risico’s die ontstaan bij het zelf openen en exploiteren van kantoren in regio’s waar ze weinig of geen ervaring hebben.

Compleet Project Outsourcing

Als aanvulling op ons Client Exclusive team of als een afzonderlijk aanbod bieden wij klassieke full-project outsourcing dienst op basis van tijd en materiaal of op basis van een vaste prijs. Met de combinatie van technische kennis en unieke mix van technologische ontwikkelingen werken we samen met u om softwareoplossingen te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden. Wij bieden een compleet aanbod van diensten en helpen u aan uw softwareontwikkelingsbehoeften te voldoen door middel van een complex en grondig kwaliteitsproces dat bewezen project management technieken combineert met de nieuwste geavanceerde softwareontwikkeling.

Lees meer

Consultancy diensten

Onze consultancy diensten zijn er om u te helpen bij het kiezen voor de juiste technologie om uw zakelijke doelstellingen en gerichte begroting te bereiken.

Lees meer

Kwaliteitszorg

Deskundige QA adviseurs bieden u een onafhankelijke evaluatie voor de kwaliteitszorg en testbehoeften van uw doorlopend project.

Lees meer

Tarieven voor Client Exclusive Teams.

Wij zullen uw tijd niet verspillen door u eerst te laten mailen en dan maar wachten totdat u een offerte krijgt. We hebben besloten om onze prijzen te publiceren, op die manier heeft u meteen een overzicht van de maandelijkse kosten per teamlid.

Functie Niveau Ervaringsniveau* Maandsalaris
Teamleider Senior 8/3 € 3,950.00
Ontwikkelaar Senior 6/2 € 3,614.00
Ontwikkelaar Junior 2/2 € 2,112.00
Kwaliteitszorg Senior 4/2 € 2,718.00

*Totaal aantal jaren ervaring in softwareontwikkeling / Totaal aantal jaren in de functie aangegeven in de Niveau kolom.

Let wel: De opgegeven prijzen zijn gebaseerd op de laatst beschikbare gesprekken, in dit geval voor een Java-team. De prijzen kunnen maar liefst 5-10% afwijken, dit is afhankelijk van de huidige markt voor ontwikkelaars en de ervaring van de kandidaten.

Waarom Macedonië.

CNN HEEFT MACEDONIË ALS HET 4E VRIENDELIJKSTE LAND TER WERELD INGEDEELD!

Macedonië is de juiste keuze!

  • Macedonië biedt een gunstig ondernemingsklimaat, lage arbeidskosten, een goed geschoolde beroepsbevolking, en een nieuw perspectief
  • Macedonië heeft de snelst groeiende ICT-markt in het Adriatische gebied
  • Vooraanstaande internationale hard- en softwareleveranciers (Microsoft, HP, IBM) hebben lokale verkoop-en ondersteunende diensten in Macedonië
  • Een levendig netwerk van ICT-organisaties, onderzoekscentra en verenigingen betekent dat Macedonië altijd op de hoogte is van de nieuwste wereldwijde trends
  • Dankzij onze uitstekende ICT universiteiten hebben we een hoog opgeleide beroepsbevolking, een groot percentage van deze beroepsbevolking beschikt over gespecialiseerde aanvullende technische opleidingen
  • Macedonische arbeid is kosteneffectief en we hebben van oudsher een sterke werkethiek
  • Wij bieden goede talenkennis (Engels, Frans, Duits …)
  • Culturele overeenkomsten met de Europese cultuur, de Europese bedrijfscultuur
  • De EU opgeleide managers bij Axeltra

Neem contact met ons op!

Axeltra is gevestigd in Skopje, Macedonië. Voor vragen,
suggesties,of feedback neem dan contact met ons op
of bel direct met +389 2 306 19 42.

Axeltra is perfect voor elk digitaal marketing bureau vanwege hun vermogen om hoogopgeleid en toch creatief talent aan te trekken – vanwege het volledig transparante prijsbeleid kunnen wij onze kosten beheersen en prestaties belonen. Ons nieuwe team is foutloos geïntegreerd bij ons bedrijf. 

Lees meer

Hogni av Regni, SEV

Het was lastig om specialisten toe te voegen aan ons team vanwege een tekort aan kennis van de MS Dynamics productengroep. Axeltra stelde een team voor ons op dat nu op 100% efficiëntie draait.

Lees meer

Seer, Norway

Neem contact met ons op

Tel: +389 2 306 19 42

Email Ons:
info@axeltra.com

Neem contact op

Deze Nederlandse taal pagina is bedoeld om een snel overzicht te geven van ons bedrijf en onze diensten. Alle verdere correspondentie wordt gevoerd in het Engels en wij bieden geen hulp in het Nederlands.